Tshekki on julkaissut joukkueensa 25. joulukuuta käynnistyviin nuorten MM-kilpailuihin.

Tshekin kokoonpanossa on odotetusti mukana kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa sekä 14 hyökkääjää. Joukkueesta seurantaan kannattaa ottaa muun muassa ykkösketjussa pelaavat Jan Mysak sekä Michal Teply.

Tshekki pelaa MM-turnauksessa eri lohkossa kuin Suomi. Näet MM-kisojen otteluohjelman täältä.

Tshekin MM-joukkue:

Maalivahdit (3): Nick Malík (HC Oceláři Třinec), Jan Bednář (HC Energie Karlovy Vary), Lukáš Pařík (HC Benátky nad Jizerou).

Puolustajat (8): Karel Klikorka (BK Mladá Boleslav), Jiří Suhrada (PSG Berani Zlín), Michael Krutil, Šimon Kubíček (HC Stadion Litoměřice), Martin Haš (HC Benátky nad Jizerou), Stanislav Svozil (HC Kometa Brno), David Jiříček, Radek Kučeřík (HC Zubr Přerov).

Hyökkääjät (14): Adam Najman, Jakub Rychlovský (Bílí Tygři Liberec), Martin Lang, Filip Přikryl, Michal Teplý, Pavel Novák, Jaromír Pytlík, Filip Koffer (HC Stadion Litoměřice), Radek Mužík (Luleå HF, SWE), Jan Myšák (HC Verva Litvínov), David Vitouch (HC Sparta Praha), Adam Raška, (HC Frýdek-Místek), Martin Beránek (HC České Budějovice), Michael Gut (HC Baník Sokolov).