Lyhyen seurahistoriansa aikana Vegas Golden Knights on tullut tunnetuksi monista isoista liikkeistään siirtomarkkinoilla. Nyt TSN:n Insider Trading -ohjelmassa paljastettiin, että seura on jo suunnittelemassa seuraavaa jättisiirtoaan.

Frank Seravallin mukaan Vegas kaupittelee Max Paciorettyä. Tähtihyökkääjän lähtö tarkoittaisi runsaasti lisätilaa palkkakattoon.

Viime kaudella 32-vuotias hyökkääjä oli joukkueensa tehokkaimpia pelaajia. Hän iski 71 ottelussa tehot 32+34=66.

Seravalli arvioi, että Vegas tulee etsimään edullisempaa korvaajaa hyökkääjälleen. Yhdeksi vaihtoehdoksi hän nostaa Erik Haulan. Suomalaishyökkääjä 29-vuotias suomalainen nakutti viime kaudella 48 ottelussa tehot 12+12=24.

Haula on tuttu nimi Vegasissa. Hän pelasi seurassa kausina 2017-19. Parhaalla sesongillaan hän iski seurassa 55 tehopistettä runkosarjassa.