Ruotsalainen NHL-legenda Henrik Zetterberg pelasi viimeisen ottelunsa kaudella 2017-18. Siitä lähtien hän on ollut sivussa selkävammansa vuoksi ja nostanut 6 miljoonan dollarin keskimääräistä vuosipalkkaa.

Nyt Zetterberg saattaa joutua vaihtamaan NHL-seuraa ensimmäistä kertaa urallaan. Tampa Bay Lightning nimittäin on kiinnostunut hänen sopimuksestaan, jota on vielä kausi jäljellä, kertoo NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

– On liikkunut huhu – joka itseasiassa alkoi Euroopassa – että Lightning saattaisi hankkia Henrik Zetterbergin Detroitista, mikä käy järkeen riippuen siitä, mitä he antavat vaihdossa. Puheiden mukaan se olisi Tyler Johnson, Friedman kommentoi.

Zetterbergin palkka ei rasittaisi Tampa Bayn palkkakattoa, sillä Zetterberg voitaisiin asettaa pitkäaikaisten loukkaantumisten reserviin (LTIR). Näin ollen tuore mestari voisi kikkailla paljon kaivattua tilaa budjettiinsa, jotta saa tehtyä kriittiset jatkosopimukset nuorille tähdilleen.