Saksalaista DEL-liigajoukkue Grizzlys Wolfsburgia alkavalla kaudella edustava Janik Möser on rypenyt syksyllä syvissä vesissä. Viime kaudella Adler Mannheimin ja Iserlohn Roostersin paidoissa 34 pelissä tehot 1+3=4 (-8) tehnyt peluri sairastui ensiksi koronavirukseen.

Sen jälkeen tauti eskaloitui kenties vieläkin vaarallisemmaksi sydänlihastulehdukseksi. Tautien liittymistä toisiinsa ei voi todistaa 100 prosenttisen varmaksi, mutta todennäköistä jälkimmäisen tuleminen koronasta on. Asiasta kertoi Wolfsburgin manageri Karl-Heinz Fliegauf NTV:lle.

Pelaaja ei itse keksinyt mitään muuta syytä, miksi hän olisi saanut yhtäkkiä sydänlihastulehduksen. Möser ei tuntenut oloaan ensiksi mitenkään huonoksi, mutta nyt pelit ovat seis hänen osaltaan. Saksaa nuorten ikäkausimaajoukkueissa ja miehissä edustanut pelaaja tutkitaan seuraavan kerran tammikuussa.

Grizzlysin on tarkoitus aloittaa pelinsä Saksan pääsarjassa 20. joulukuuta.