Tampereen Ilves tiedottaa kiinnittäneensä maalivahti Eetu Mäkiniemen sekä hyökkääjät Antti Saarelan ja Roby Järventien vuoteen 2022 asti kestävillä sopimuksilla.

– Olemme erittäin onnellisia siitä, että nämäkin huippulahjakkaat NHL:ään varatut pelaajat ottavat urallaan seuraavia askeleita Ilveksen arjessa ja tavoittelevat NHL-sopimusta Ilveksen kautta. Heillä kaikilla on jo nyt merkittävä ja ansaittu rooli joukkueessamme, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi tiedotteessa.

Mäkiniemi on Carolina Hurricanesin kesän 2017 neljännen kierroksen (104.) varausvuoro. 21-vuotias maalivahti on pelannut tällä kaudella Liigassa seitsemän ottelua torjuntaprosentilla 89,9.

19-vuotias Saarela on Chicago Blackhawksin vuoden 2019 neljännen kierroksen (123.) varaus. Taitava toisen polven kiekkoilija on tehnyt tällä kaudella 17 otteluun pisteet 4+6=10.

18-vuotias Järventie on Senatorsin tämän syksyn toisen kierroksen 33. varaus. Ilveksen juniorimyllyn kasvatti on tehnyt tällä kaudella Liigassa 19 otteluun seitsemän maalia ja 14 tehopistettä.