Winnipeg Jetsin organisaatioon kuuluva suurlupaus mukana vakavassa auto-onnettomuudessa

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin AHL-joukkue Manitoba Moosessa pelaava yhdysvaltalaispakki, kesän 2017 kakkoskierroksen 43. varaus Dylan Samberg on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen, josta hän tosin itse selvisi vähin vammoin.

Asiasta kirjoittaa muun muassa Winnipeg Sun. Sen mukaan Samberg ei kokenut vakavia vammoja, mutta kaikkiaan neljä henkilöä loukkaantui hengenvaarallisesti kolarissa, johon alkoholi ei vaikuttanut. Ajokelikin oli hyvä.

Kolmen auton kolari tapahtui Minnesotassa. Ensiksi yksi auto oli törmännyt peuraan ja jäänyt tien laitaan sivuun. Hetken kuluttua kaksi muuta autoa rysäytti pysähtyneen perään, ja toista ajoi Samberg.

Alle 20-vuotiaiden MM-hopeamitalisti ja alle 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti Samberg ei ole vielä pelannut NHL:ssä tai AHL:ssä, mutta ensi kaudella paikka aukenee ainakin farmista – mikäli sarja saadaan vauhtiin.

Samberg on pelannut viime kaudet NCAA:ta University of Minnesota-Duluthin joukkueessa. Pakki on takonut kolmessa pelissä 109 pinnaa pistein 9+44=53 (+44).