Menikö Tapparan saama totaalinen selkäsauna tunteisiin? Joukkueen päävalmentajaa ei näkynyt mailla eikä halmeilla Pelicans-pelin jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Tappara ui Liigassa syvissä vesissä. Joukkue hävisi viikonloppuna sekä Ilvekselle paikallispelissä että Lahden Pelicansille, ja nyt viidestä edellisestä ottelusta se on onnistunut voittamaan vain yhden – ja senkin jatkoajalla.

Päävalmentaja Jussi Tapola (arkistokuvassa) reagoi lauantaina yllättävällä tavalla Pelicans-tappion jälkeen, kun häntä odoteltiin Lahdessa 1-5-häviön jälkeen lehdistötilaisuuteen. Se on siis tapahtuma, joka on jokaiselle luotsille yksiselitteisesti velvollisuus liigaottelun jälkeen.

– Valitettavasti emme saaneet Tapparan päävalmentaja Jussi Tapolan kommentteja. Hän ei saapunut lehdistötilaisuuteen, vaikka odottelimme täällä reilun vartin, Pelicansin kotipelien kuuluttaja Ili Varmavuo selvitti Liigan sivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

Kun Tappara-luotsista ei kuulunut, jäivät syyt vetäytymiselle luonnollisesti vain arvailuiden varaan. Joukkueen sarjataulukkosijoitus on vasta kymmenes.

LUE MYÖS:
Kouvolassa läikkyi urakalla – Emil Larmi oli ajautua tappeluun: “Paineet rupesivat nousemaan – kaverilla kiehahti yli”