© Kuva: Taneli Niinimäki

Kärpät – HIFK: Liigan klassikko Raksilassa

Liiga
Kärpät – HIFK
Lauantai 14.11. klo 18:00

Lauantaina Raksilassa nähdään suomalaisen seurajääkiekon yksi ehdottomista klassikoista, kun Kärpät ja HIFK mittaavat paremmuuttaan. Joukkueet ovat kammenneet itsensä sarjan top 6- osastolle – joskin kärkikaksikkona viilettävään Ilvekseen ja Lukkoon on joitakin pisteitä matkaa. Ongelmiakin on ollut – Kärpät on pelannut ajoittain kuin käsijarru päällä ja HIFK on liiankin tuttuun tapaan kärsinyt loukkaantumisista.

Kärpät pelasi perjantaina Vaasassa, jossa Sport pääsi vasta nyt pelaamaan kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Melko tasaisen ottelun ratkaisuksi muodostui Kärppien hyvin toimiva ylivoima – oululaiset tekivät kaikki maalinsa Sportin jäähyjen aikana. Pelaajatilanne Kärpillä parantui viikonlopuksi, kun maajoukkueissa palvelleet pelaajat ja päävalmentaja Mikko Manner pääsivät karanteenin jälkeen liittymään joukkueeseen.

HIFK:lla on edelleen sairastuvalla lähes kaksi ketjullista miehiä – joskin Niklas Nordgren, Henrik Borgström sekä Frans Tuohimaa palaavat askiin minä hetkenä hyvänsä. Perjantaina stadilaiset olivat hyvällä sykkeellä liikenteessä ja voittivat KalPan lukemin 4-2. HIFK ansaitsi voittonsa, sillä joukkue oli niskan päällä kautta linjan. Jarno Pikkaraisen suojatit pitivät paineen kovana koko ottelun ajan, eikä KalPa saanut juonesta kiinni kuin satunnaisesti.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät on toki kotonaan suosikki, mutta 50% todennäköisyyttä kotivoitolle on todella vaikea taikoa. HIFK kiinnostaa vedonlyönnissä ja tasoitusvedosta saa riittävän kertoimen järkevään pelisijoitukseen: Tasoitusveto, HIFK +0.5 kertoimella 1,95.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.