Ei se ihan lähtenyt: Nuoren maalivahtilupauksen liigadebyytistä karmaiseva – ex-tähti rohkaisi Twitterissä: ”Se on vain noin yksi minuutti elämästäsi”

© Kuva: Juha Tamminen

Ässien maalilla lauantaina torjuneen Rasmus Korhosen uran alku Liigassa oli pahin mahdollinen. TPS:n Markus Nurmi iski torjujan taakse historian nopeimman maalin jo neljän pelisekunnin jälkeen, ja Juhani Jasu lisäsi taululle 2-0 vain 80 sekunnin kohdalla.

Vuonna 2002 syntyneen maalivahti Korhosen debyytti oli sitä myöten selvä, ja Korhosen tilastoihin merkittiin vain yksi torjunta. Patapaitojen maalille luisteli TPS:stä lainalla oleva Rasmus Tirronen.

Turkulaisjoukkue voitti lopulta 4-1. Liigassa 11 kauden aikana yli 250 ottelua pelannut ex-vahti Sinuhe Wallinheimo (arkistokuvassa) antoi torjujalle tsempit Twitter-tilillään.

– Tänään sympatiapisteet menee nuorelle kaverille Poriin. Älä anna tämän lannistaa. Se on vain noin yksi minuutti elämästäsi. Pyyhi se pois mielestäsi ja työ jatkukoon, kokoomuslainen kansanedustaja kirjoitti.

18-vuotiaan Korhosen isä on Ilveksen maalivahtivalmentajana toimiva Markus Korhonen. Poika-Korhonenkin pelasi ennen tätä kautta tupsukorvissa, mutta syksy on taittunut Ässien U20 SM-sarjajoukkueessa. Kiekot ovat tarttuneet yhdeksässä pelissä 93,4 prosentin varmuudella.