Silloin tällöin juniorijääkiekossa tasoerot saattavat olla niin suuria, että on syytä miettiä, onko otteluiden pelaamisessa enää mitään järkeä. Yleensä kilpailu kovenee vanhempiin ikäluokkiin siirryttäessä, mutta nyt USA:n yliopistosarja NCAA:ssa on edessä erikoinen tilanne.

Michiganin yliopisto on nimittäin onnistunut haalimaan riveihinsä peräti kolme ensi vuoden NHL-varaustilaisuuden kärkilupausta. Owen Power, Kent Johnson ja Matthew Beniers kuuluvat kaikki 2021 draftin viiden kärkeen, The Athletic arvioi.

Kaksimetrinen puolustaja Power tukkii oman maalin edustaa pomminvarmalla otteella ja keskushyökkääjät Johnson ja Beniers johtavat hyökkäyksessä kahta sarjan pelätyintä ketjua. Yksikään ilta Michigania vastaan ei tule olemaan vastustajille hauska.

Viime kaudella Michiganin yliopisto sijoittui divisioonassaan toiseksi.