Patrik Laineen agentti kohautti siirtopuheilla – nyt puhuu suomalaisen tutkapari

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut Patrik Laineen ympärillä ovat nousseet aivan uusille kierroksille viime päivien aikana. Suomalaistykin agentti kommentoi NHL-toimittaja Pierre LeBrunille, että olisi kaikille parasta, jos Winnipeg Jets kauppaisi Laineen muualle.

Winnipegissä tämä on herättänyt kummastusta. Laineelle on juuri hankittu uusi sentteri kakkosketjuun. Suomalaistykki pelasi Paul Stastnyn kanssa jo muutama vuosi takaperin, ja kaksikon kemiat osuivat erinomaisesti yhteen.

Stastnylta kysyttiin Laineen agentin ulostulosta.

– Juuri tästä syystä on nin erityinen pelaaja, koska hän haluaa olla paras ja haluaa olla koko ajan jäällä. Hänellä on hiljainen persoonallisuus, kun häntä haastattelee tai näkee häntä kahden kesken, mutta hänen sisällään intohimo peliä kohtaan on aina läsnä, Stastny kommentoi.