Lähde: Tällaisen jättitarjouksen Arizona sai Oliver Ekman-Larssonista – pöydällä mm. kärkivarauksia ja suomalaistaustainen NHL-hyökkääjä!

© Kuva: Getty Images
Ässät vieraana Hakametsässä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Arizona Coyotesin kapteenin Oliver Ekman-Larssonin erikoinen siirtosaaga tuli viime viikolla päätökseensä, kun ruotsalaistähti ilmoitti jäävänsä Coyotesiin.

Ekman-Larssonilla oli sopimuksessaan siirron estävä pykälä, jonka avulla hän sai vaikuttaa joukkueisiin, joiden kanssa Coyotes sai käydä neuvotteluja vaihtokaupasta.

Ekman-Larsson suostui lopulta kaupattavaksi ainoastaan Boston Bruinsiin tai Vancouver Canucksiin.

The Ahtletic -lehden Coyotesin sisäpiiriitoimittaja Craig Morgan on nyt saanut tietoonsa ainakin Canucksin tekemän tarjouksen.

– Kuulin useasta lähteestä, että Coyotesilla ja Canucksilla oli sopimus vaihtokaupasta, jossa Arizonaan olisi matkannut ainakin varausvuoro ja pelaajasopimus. Kauppa kariutui, koska osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että kenet Canucksin NHL-lupauksen Coyotes saa mukaan kaupassa, Morgan avasi tilannetta.

– Coyotes olisi halunnut kauppaan mukaan joko Thatcher Demkon, Vasili Podkolzinin tai Nils Höglanderin, mutta Canucks vastasi tähän jatkuvasti ”ei”. Kuulin myös lähteeltä, että Canucksin tarjous olisi ollut: ensimmäisen kierroksen varaus, toisen kierroksen varaus, Jake Virtanen sekä Brandon Sutter, Morgan jatkoi.

Ässät vieraana Hakametsässä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!