IL: Sopimukseton Oskar Osala paljastaa: tästä syystä hän ei pelaa tällä hetkellä – ura saattaa olla ohi

© Kuva: Juha Tamminen

Oskar Osala on tällä hetkellä yksi kovimmista nimistä, jolla ei ole sopimusta mihinkään. Kokenut hyökkääjä kertoi Iltalehdellemiksi hän on tällä ilman sopimusta.

Muun muassa Leijonista, Metallurg Magnitogorskista ja Kärpistä tuttu hyökkääjä kertoo, ettei hänellä ole ollut polttavaa halua palata kaukaloon.

– Ei ole minkään näköistä kipinää. Takaportti on auki, mutta aika epätodennäköisenä pidän, Osala vastasi Iltalehdelle kysymykseen mahdollisesta paluustaan.

Hyökkääjän mukaan harjoittelu ja pelaaminen tuntui ennen paremmalta. Myöskään taloudellinen tilanne ei ole sellainen, että olisi pakko pelata.

– Kyllä mä tykkäsin siitä. Jos kausi kestäisi kaksi tai kolme kuukautta, niin mielelläni tekisin sitä vielä pitkään. Mutta yksikin kausi vaatii niin rajua sitoutumista ja se on niin raju projekti, että siitä katoaa hauskuus, Osala kertoo.

Nykyisin hyökkääjä on yhä huippukunnossa, mutta hän viettää aikaansa muun muassa golfin parissa. Osala toimii myös asiantuntijana Jokereiden ja Leijonien otteluissa.