Huippunimi Liigaan! SK: Jesperi Kotkaniemi vahvistaa Porin Ässiä

© Kuva: Getty Images

Torstaina tulleiden Suomen hallituksen tuoreiden koronalinjausten vuoksi epävarmoja aikoja elävä Liiga on saamassa toistaiseksi kauden nimekkäimmän NHL-vahvistuksensa, uutisoi Satakunnan Kansa (juttu maksumuurin takana).

SK:n tietojen mukaan Montreal Canadiensin superlupaus Jesperi Kotkaniemi saapuu vahvistamaan kasvattajaseuraansa Porin Ässiä NHL-harjoitusleirien alkuun ulottuvalla lainasopimuksella.

20-vuotias Kotkaniemi on kiekkoillut Canadiensissä kahden kauden ajan. Kesän 2018 NHL-varaustilaisuuden kolmosvaraus iski viime kaudella Canadiensin paidassa 36 runkosarjapeliin tehot 6+2=8. Porilaissentteri paransi otteitaan pudotuspeleissä nakuttamalla 10 ottelussa neljä maalia.

Lue lisää hallituksen tuoreista koronalinjauksista täältä!