Synkkiä pilviä! Hallituksen tuoreet koronarajoitteet uhkaavat pysäyttää suomalaiset urheilusarjat

© Kuva: Getty Images

Hallituksen torstaina tiedottamat tuoreet koronalinjaukset luovat isoja uhkakuvia kotimaisten urheilusarjojen jatkon ylle.

Suomen hallituksen tuoreen linjauksen mukaan yleisötilaisuudet voidaan kieltää koko epidemian leviämisvaiheessa. Vaikka ainoastaan Vaasan sairaanhoitopiiri on toistaiseksi leviämisvaiheessa, lienee sama tilanne pian edessä myös muilla paikkakunnilla.

THL:n mukaan Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirit ovat koronapandemian kiihtymisvaiheessa.

Hallitus suosittelee kiihtymisvaiheessa yli 20 hengen yksityistilaisuuksien järjestämisen välttämistä sekä sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien osanottajamäärän rajaamista puoleen normaalista. Lisäksi julkisissa tiloissa asiakasmäärä rajataan puoleen normaalista.