Venäläisasiantuntija uskoo: Markus Granlund voi taistella tittelistä, jota ei ole voittanut yksikään suomalainen

© Kuva: AK Bars
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Markus Granlund on aloittanut uransa KHL:ssä mainiosti.

Salavat Julajev Ufan suomalaissentterillä on takanaan neljä ottelua, joissa hän on summannut viisi (3+2) tehopistettä. Myös harjoituskaudella tehoja syntyi yhtä ottelua lukuunottamatta kaikissa kamppailuissa.

KHL-asiantuntija Leonid Vaisfeldin mukaan Granlund on vakuuttanut hänet alkukaudesta.

– Ensimmäisissä otteluissa ja harjoituskaudella Granlund näytti erittäin hyvältä. Spartak-ottelussa hän oli kuitenkin näkymätön, joten kysymys kuuluu: kuinka hän pystyy pitämään tason korkealla? Jos hän pelaa koko kauden sillä tasolla, hän taistelee KHL:n maalikuninkuudesta (jota ei ole voittanut vielä koskaan suomalainen), Vaisfeld arvioi.

Venäläisasiantuntijan mukaan Granlundin otteista huomaa NHL-kokemuksen, sillä hän on tottunut tekemään pienessä kaukalossa ratkaisuja nopeasti. Vaisfeldin mukaan suomalainen on myös riittävän monipuolinen hyökkääjä, joten pisteitä syntyy jatkossakin.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!