NHL
Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights
Perjantai 04.09. klo 04:45

Perjantaiaamuna Vancouver ja Vegas ottavat yhteen kuudennessa ottelussaan. Viime ottelussa Vegas ei onnistunut katkaisemaan hallitsemaansa sarjaa ja nyt on uuden yrityksen paikka. Viidennessä ottelussa ratkaisun avain Canucksille oli maalivahtipeli, jonka on onnistuttava jatkossakin, jos lisäpelejä meinataan saada ohjelmaan.

Viidennen ottelun ykköstähdeksi valittiin syystäkin Canucksin veräjänvartija Thatcher Demko, joka oli ottelussa kiekon tiellä peräti 42 kertaa. Ottelutapahtumien varjossa Vegasin olisi pitänyt saada ratkaistua ottelu jo ajoissa. Shea Theodoren johtomaalin jälkeen Canucks tuli kuitenkin hetkessä tasoihin ja Elias Petterssonin voittomaalista Vegas ei enää päätöserässä toipunut. Isossa kuvassa Golden Knights oli kyllä edelleen joukkueista vahvempi.

Kuudenteen peliin on mielenkiintoista nähdä, jatkaako Demko putkien välissä, vai palaako terveysongelmista kärsinyt, huippukautta pelaava Jacob Markström työpaikalleen. Vegasin on saatava tehot jälleen esiin – paikkojen luomisestahan homma ei ole kiinni. Tosiasia on kuitenkin se, että hieman loogisemman tapahtumaketjun jälkeen ottelusarja olisi jo ohi ja Vancouver Canucks olisi poistunut kuplasta.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomielessä en löydä tästä ottelusta muuta itua kuin vedon lyöminen Vegasin reilun voiton puolesta. Canucks taisteli edellisessä ottelussa todella uhrautuvasti, mutta olisi huikea uroteko, jos tämä kantaisi toisen ottelua peräkkäin. Vetosuositus on Tasoitusveto, Vegas Golden Knights -1.5 kertoimella 2,04.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO