Roope Hintz sai NHL:n finaaleissa kovan iskun – suomalaispelaaja tiivisti vointinsa

© Kuva: Getty Images

Stanley Cupin finaaleissa pelaavan Dallas Starsin Roope Hintz oli yksi joukkueensa sankareista sunnuntaiyönä, kun joukkue kairasi 4-1-voiton ensimmäisessä loppuottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Pelaaja syötti joukkueensa avausmaalin, ja esillä hän oli muutenkin. Nuorten maailmanmestari blokkasi erään Tampa-kudin miehekkäästi, ja samalla erittäin kipeän näköisesti. Tapaus sai NHL-väen huolestumaan Twitterissä.

Ihmiset kyselivät pelaajan vointia ja toivoivat, että tämän jalka olisi kunnossa. Suomen aikaa ainakaan vielä kahdeksan jälkeen aamulla pelaajan voinnista ei ollut kantautunut mitään kovin negatiivisia uutisia. Koppiin hän joutui tosin menemään iskun jälkeen.

Starsin kolmosketjun sentteri pelasi avausfinaalissa reilut 11 minuuttia, ja olipa hän jäällä kakkosfinaalissakin vajaat 16 minuuttia.

– Pelaaminen tuntui hyvältä ja kaikki on kunnossa, suomalaishyökkääjä totesi NHL:n suomenkielisillä sivuilla äskettäin.

Edellisessä pelissä Dallas kaatui huonoon alkuun, kun Tampa latoi avauserässä kolme maalia neljään minuuttiin. Voitot ovat nyt 1-1.

– Seuraavassa ottelussa meidän on oltava valmiina heti alusta alkaen, Hintz ynnäsi.

Pelaaja on tehnyt 20 pudotuspeliottelussa tehot 2+9=11.