Pittsburgh Penguins ja Minnesota Wild pelaajakaupoilla – yli neljän miljoonan dollarin hyökkääjä vaihtaa maisemaa

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins ja Minnesota Wild pyöräyttivät pelaajakaupan NHL:ssä myöhään perjantaina.

Kaupassa osoitetta vaihtaa hyökkääjä Nick Bjugstad, joka kaupattiin Penguinsista Wildin riveihin vaihdossa ehdolliseen 7. kierroksen varausvuoroon ensi vuoden draftissa. Penguins saa Wildin jämävarausvuoron siinä tapauksessa, että Bjugstad pelaa ensi kaudella 70 peliä tai iskee vähintään 35 tehopistettä.

Penguins maksaa lisäksi puolet Bjugstadin 4,1 miljoonan dollarin palkasta. 28-vuotiaan, 197-senttisen jenkin sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen.

Bjugstad kärsi tällä kaudella loukkaantumisista pelaten vain 13 ottelua tehoin 1+1. Pudotuspelikuplassa miestä ei nähty lainkaan. Hyökkääjä kävi hiljattain selkäleikkauksessa, josta tämän odotetaan toipuvan pelikuntoon ensi kauden alkuun mennessä.