Los Angeles Kings laittoi rahaa palamaan – tuntemattomalle puolustajalle yli 10 miljoonan dollarin jatkosopimus

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle tällä kaudella jäänyt Los Angeles Kings on rakentaa parhaillaan täyttä päätä ensi kauden joukkuettaan.

Joukkue solmi myöhään perjantaina Suomen aikaa neljän vuoden jatkosopimuksen 25-vuotian puolustaja Sean Walkerin kanssa. Sopimus takaa pelaajalle keskimäärin 2,6 miljoonan dollarin vuositulot. 180-senttisen puolustajan sopimuksen kokonaisarvo on 10,6 miljoonaa dollaria.

Monille vielä tuntematon Walker pelasi päättyneellä kaudella Kingsin takalinjoilla 70 ottelua tehoin 5+19=24. Mies debytoi NHL:ssä kaudella 2018-19, jolloin tilastoihin merkittiin 39 ottelussa tehot 3+7=10.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!