Lähteet: Yli 7 miljoonaa taalaa kaudessa tienaava NHL-floppi ostetaan ulos sopimuksestaan

NHL:n kellarikerrokseen kuuluva Ottawa Senators on asettamassa takavuosien tähtihyökkääjä Bobby Ryanin siirtolistalle, paljastaa Sportsnetin arvostettu NHL-toimittajakaksikko Chris Johnston ja Darren Dreger.

Seurajohdon päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että Senators joutuu ostamaan ulos jenkkikonkarin jättimäisen, 7,25 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävän sopimuksen kaksi viimeistä kautta.

Ryanin sopimuksen ulosostaminen tarkoittaa sitä, että Senatorsin palkkakattoon jää 3,67 miljoonan taalan edestä kuollutta rahaa kahden seuraavan kauden ajalle. Tuon jälkeen kuollutta rahaa sisällytetään vielä kahden seuraavankin kauden palkkakattoon 1,83 miljoonan dollarin edestä per sesonki.

33-vuotias hyökkääjä pelasi Senators-paidassa tällä kaudella 24 ottelua tehoin 5+3=8. NHL:n entinen kakkosvaraus on kärsinyt viime vuosina pahoista päihdeongelmista.