Pelicans jatkaa valmistautumistaan tulevaan Liiga-kauteen tiistaina Tampereella, kun se saa vastaansa Tapparan.

Päättynyt viikko muutti lahtelaisryhmän suunnitelmia, kun ensin viime torstaille suunniteltu KooKoo-ottelu jouduttiin siirtämään kahden kouvolalaispelaajan altistuttua koronavirukselle ja alkaneen viikon keskiviikon HPK-ottelu peruttiin hämeenlinnalaisryhmän karanteenin vuoksi.

Pelicans on toistaiseksi pelannut kolme harjoitusottelua, joista se on onnistunut voittamaan vain yhden.

Joukkueen hyökkääjä Miika Roineen mukaan suuria pohdintoja on vielä hankalaa tehdä.

– Meidän 5-5-peliä on vielä hirmu vaikea arvioida, kun boksissa on istuttu 23 kertaa. Mutta kyllä siellä on näkynyt silti harjoiteltuja asioita. Ja ainakin jos posin kautta mennään, niin on saatu hioa alivoimaa kuntoon. Se on kuitenkin tärkeä osa-alue sekin, Roine toteaa Pelicansin nettisivulla.

Ensimmäisten pelien kova jäähysuma on Roineen mukaan otettu joukkueen palavereissa syyniin.

– Se on ensinnäkin selvä juttu, että linja on tälle kaudelle tiukentunut ja huitomisia otetaan enemmän pois. Meidän on elettävä sen mukaan myös treeneissä, ettei sielläkään vedetä millään vankilasäännöillä, kokenut laituri muistuttaa ja jatkaa:

– Jokaisen pitää kantaa vastuu. Koen, että myös innokkuudesta johtuen jäähyjä on tullut puolivahingossakin, kun pelataan ensimmäisiä pelejä. Maltti mukaan, niin määrät alkavat tippua.