Vancouverin paikallistoimittajat pöyristyivät – nuorta ruotsalaistähteä taklattiin kyseenalaisesti: ”Tuomaristolta nolo ratkaisu”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vancouver Canucksin nuori tähtihyökkääjä Elias Pettersson joutui Minnesota Wildin Ryan Hartmanin laitataklauksen kohteeksi torstain ja perjantain välisenä yönä pelatussa ottelussa.

Canucks voitti ottelun 3−0 ja siirtyi ottelusarjassa 2−1-johtoon. Pettersson iski pelissä NHL-uransa ensimmäisen osuman pudotuspeleissä.

Pettersson pystyi jatkamaan peliä, vaikka ajautui ikävän näköisesti laitaan.

− Tuo oli todella vaarallinen taklaus, Ruotsin Viasatin asiantuntija Håkan Södergren sanoi.

Vancouverilaistoimittajat olivat Hartmanin toimista todella käärmeissään. Kuumassa ottelusarjassa on aiemminkin ollut kärhämää juuri Petterssonin ja Hartmanin välillä. Monien mielestä taklaus oli kosto.

Vancouverilaisen Sportsnetin James Cybulski pöyristeli Hartmanin taklausta Twitterissä.

− Todella vaarallinen taklaus, joka kohdistui tähtipelaajaan. Vain kahden minuutin rangaistus on tuomaristolta nolo ratkaisu, Cybulski kirjoitti.

− Ryan Hartmanilla ei ole mitään kunnioitusta ketään kohtaan, Vancouver Sunin toimittaja Patrick Johnston puolestaan tviittasi.

Vancouver Sportsnetin radion uutisjuontaja Adam Forsythe kirjoitti Twitteriin Hartmanin nimen viereen kolme klovniemojia.

Lähde: Aftonbladet

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!