NHL:n kestomenestyjä Washington Capitalsin kausi NHL:ssä uhkaa katketa heti pudotuspelien avauskierroksella New York Islandersin käsittelyssä.

Saarelaiset siirtyivät viime yönä ottelusarjassa jo 3-0-johtoon, eikä nimekkäämmällä materiaalilla näytä tässä sarjassa olevan mitään sanan sijaa. Capitalsista lähtöpassit mestaruuskevään jälkeen saanut päävalmentaja Barry Trotz onkin nyt saamassa maukkaan koston entisestä seurastaan ja varsinkin GM Brian MacLellanista, kirjoittaa Washington Post.

– Washington-fanit voivat lukea sarjan tuloksen näin: Barry Trotz 3 – Todd Reirden 0. Valmentajien taistelusta odotettiin isoa tekijää jo ennen sarjan alkua, mutta nyt asia on täysin selvä. Trotz otti mustan tussin ja piirsi viikset Reirdenin valokuvaan nauraakseen hänelle. Sen jälkeen hän neutralisoi kaikki Capitalsin materiaaliedut. Ei ole yllätys, että Trotz on vakiintuneempi valmentaja, joka on rakentanut joukkueensa samalla tavalla mitä teki aikanaan Washingtonissa, kirjoittaa Washington Postin kolumnisti Barry Svrluga.

– GM Brian MacLellan ehdotti itse Reirdeniä Trotzin korvaajaksi. Miten seuran omistaja Ted Leonsis suhtautuu asiaan nyt?, Svrluga kysyy.

Puolustuspelistään tunnettu Trotz on tehnyt komeaa jälkeä Islandersissa viettämänsä kahden kauden aikana. Näyttääkin siltä, että Capitals teki jättimäisen virheen päästäessään valmentajavelhon menemään kesällä 2018.