NHL-toimittajalta absurdi väite Connor McDavidista – NHL-peluri tyrmäsi täysin: ”En voinut uskoa joitain näkemiäni asioita”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kiekkopiireissä on noussut erikoinen keskustelu supertähti Connor McDavidin vaikutuksesta Edmonton Oilersin esityksiin.

ColoradoHockeyNow.com-sivuston kokenut NHL-toimittaja Adrian Dater väittää, että Oilers-kapteeni McDavid ei osaa persoonallaan motivoida joukkuetovereitaan.

– Kadun jo nyt sitä, että valitsin Oilersin menevän jatkoon Blackhawksia vastaan. Connor McDavid on huima lahjakkuus, mutta hänen persoonallisuutensa on riittämätön. Mielestäni hänen lattea persoonallisuutensa hiertää Oilersin pelaajia. Kuuntelen mielelläni vastapointteja tähän, mutta fakta on se, että hän ei inspiroi muita, Dater täräytti Twitterissä.

Kaikki eivät jakaneet Daterin kanssa tätä näkemystä McDavidista.

Edmonton Oilersia kaudella 2018-19 edustanut puolustaja Chris Wideman kirjoitti Daterin Twitter-julkaisun alle tyrmäävän vastalauseensa.

– VÄÄRIN! 97 on aito jäällä, kuin myös sen ulkopuolella. Lyhyellä ajallani Edmontonissa, en voinut uskoa joitain näkemiäni asioita. Hän pelasi 28 minuuttia ottelussa ja saapui sen jälkeen ensimmäisenä kuntosalille. Hän oli myösvaatinut lentokoneessa saavansa viimeisenä ruuan, koska hän ei ollut pelannut edellisessä ottelussa (kuumeen takia). Hän on oikea johtaja, Wideman latasi.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!