Mestikseen todellinen nimivahvistus: NHL:ssäkin pelannut ex-Liiga-tähti palaa Suomeen!

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kiekko-Espoo tiedotti perjantaina hankkineensa riveihinsä hyökkääjät Kurtis McLeanin ja Julius Rantaeskolan.

39-vuotiaan McLeanin paluu Suomeen, ja erityisesti Mestikseen, on suuri yllätys. McLean on edustanut urallaan muun muassa KHL:ssä Jokereita sekä Liigassa Lukkoa. Hänellä on myös NHL-kokemusta neljän ottelun verran.

27-vuotias Rantaeskola siirtyy Espooseen Liiga-seura Jukureiden riveistä. Hän on pelannut myös Mestiksessä Kiekko-Vantaan ja IPK:n riveissä komeat 225 ottelua.

Kiekko-Espoon tiedote:

Jääkiekon Mestistä kaudella 2020-21 pelaava Kiekko-Espoo on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Kurtis McLean ja Julius Rantaeskola pukevat tulevalla kaudella Kiekko-Espoon paidan ensimmäistä kertaa.

Kurtis McLean, 39, siirtyy SC Csíkszeredasta Kiekko-Espooseen. Kanadasta kotoisin oleva sentteri on pelannut aiemmin Suomessa Liigaa Lukossa, KHL:ää Jokereissa ja Mestistä TUTO:ssa. McLeaniltä löytyy myös neljän ottelun verran kokemusta NHL:stä.

– Kurtis tuo joukkueeseemme kokemusta ja johtajuutta. Halusimme nuorien pelaajien tueksi kokeneen ammattilaisen esimerkkiä. Kurtis tuo myös erikoistilanteisiin erittäin kovaa laatua. Haluamme luoda arkeen laatua ja voittamisen kulttuuria, joka lähtee pienistä asioista ja juuri niitä Kurtis pystyy tuomaan seuraamme, kommentoi Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

27-vuotias hyökkääjä Julius Rantaeskola siirtyy Kiekko-Espooseen Jukureista. Liiga-kokemusta Rantaeskolalle on kertynyt 25 ottelun verran ja Mestiksessä otteluita on kertynyt 225.

– Julle on monipuolinen hyökkääjä ja loistava joukkuepelaaja, jolla on kovat tavoitteet uralla eteenpäin. Julle tuo joukkueeseen urheilullista ja taistelevaa asennetta, kertoo Hirschovits.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!