Joutuuko IIHF-pomo Rene Fasel taipumaan? Latvian MM-uhkaus tulossa käsittelyyn!

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) ottaa syyskuun puolivälin kokouksessaan kantaa Latvian esittämään uhkaukseen vetäytyä kevään 2021 MM-kisojen järjestämisestä, kertoo venäläinen uutistoimisto TASS.

Tuleva MM-turnaus on tarkoitus järjestää Valko-Venäjän Minskissä, sekä Latvian Riikassa 21.5.-6.6. Latvian pääministeri Krisjanis Karins kertoi kuitenkin aiemmin, ettei maa voi viimeaikaisten tapahtumien vuoksi järjestää kisoja yhdessä Valko-Venäjän kanssa.

Minskissä on ollut laajoja mielenosoituksia reilun viikon takaisista presidentinvaaleista lähtien. Valko-Venäjää jo vuodesta 1994 itsevaltiaan ottein hallinnut Aleksandr Lukashenko sai virallisten tulosten mukaan peräti 80 prosenttia äänistä, mutta maan oppositio ja länsimaat ovat syyttäneet voittoa vilpilliseksi.

IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel totesi vielä aiemmin, ettei kattojärjestö suunnittele kisojen siirtoa pois Valko-Venäjältä kehuen maassa aiemmin – keväälllä 2014 – järjestettyä MM-turnausta menestykseksi.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!