Joonas Korpisalolla karmea iltapuhde – joukkuekaverit armahtivat: ”Jätimme yksin – hän piti meidät mukana”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets -vahti Joonas Korpisalon ilta ei mennyt ihan putkeen tämän joukkueen pudotuspelikohtaamisessa Toronto Maple Leafsia vastaan. Pelaaja pommitettiin vaihtoon, kun vaahteranlehtipaidat rymistelivät 3-0-johtoon.

Joukkueiden kolmannen kohtaamisen toisessa erässä penkille otetun Korpisalon urakan päättymisen jälkeen Blue Jackets heräsi, aloitti kirin, nousi rinnalle ja voitti lopulta jatkoerässä 4-3. Se johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1.

Porilaisvahti ei saanut rukkasia.

– Jätimme Joonaksen yksin. Kiekko myös pomppi vähän ikävästi. Hän piti meidät mukana kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Nyt Elvis (Merzlikins) tuli hienosti sisään. Kumpi tahansa heistä pystyy kantamaan vastuun ja voittamaan meille pelejä. Se on meille valtava juttu, hyökkääjä Cam Atkinson lausuu esimerkiksi NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

Latvialaisvahti ei päästänyt yhtään maalia.

– Minusta Joonas piti meidät mukana ottelussa, vaikka hänet jouduttiinkin vaihtamaan pois. Se ei kuitenkaan johtunut hänen suorituksistaan, vaan siitä, että meidät piti saada hereille, kolme maalia ampunut Pierre-Luc Dubois painottaa.

Kun Merzlikins tuli maalille, mässäili Blue Jackets tauluun 4-0-luvut.

– Tämä oli uusi ja vaikea kokemus, mutta en oikeastaan tuntenut paineita, koska olimme niin selvästi tappiolla. Yritin vain mennä maalille avoimin mielin, pelata omaa peliäni tunnollisesti, päästä kaikkiin tilanteisiin ja seurata kiekkoa. Pelin tempo oli runkosarjaa nopeampi, joten se oli uusi juttu, latvialainen summaa.

GM Jarmo Kekäläisen johtamalla Columbuksella on sarjassa katkon paikka ensi yönä kello 3 alkaen.

LUE MYÖS:
Lähde: NHL-pelaaja loukkaantunut vakavasti mönkijäonnettomuudessa

NHL-joukkueelle kova takaisku – tähtivahti sivuun pudotuspeleistä: “Pettymys pelaajalle, pettymys meille”