Winnipeg Jetsin kanssa NHL-sopimuksensa tähän kauteen päättävä venäläispuolustaja Dmitri Kulikov ei häpeillyt kritisoida joukkuettaan venäläiselle Izvestija-lehdelle.

Kulikovia hiertää se, että Jets ei koskaan antanut hänen maanmiehelleen Bogdan Kiselevitshille mahdollisuutta NHL:ssä.

Kiselevitsh siirtyi kevään 2019 siirtorajalla Florida Panthersista Jetsiin vaihtokaupassa, jossa toiseen suuntaan matkasi seitsemännen kierroksen varaus.

– Tunsimme toisemme hyvin jo ennen vaihtokauppaa. Meillä oli vain yksi vuosi ikäeroa, joten kävimme samoilla jääkiekkoleireillä nuorena. Me molemmat pelasimme Moskovassa juniorijoukkueissa. Oli todella epämiellyttävää, kun Bogdanille ei annettu Winnipegissä mahdollisuutta. Olisin halunnut pelata hänen kanssaan, Kulikov tilitti.

Kulikov uskoo, ettei Jetsin olisi pitänyt alunperinkään hankkia Kiselevitshiä.

– Mielestäni Jets ei koskaan edes antanut hänelle mahdollisuutta. En osaa sanoa, miten asiat menivät Floridassa. En ymmärrä yhtään, miksi Jets hommasi vaihtokaupalla kahdeksannen puolustajan. Hänellä ei ollut missään vaiheessa mahdollisuutta saada peliaikaa. Ne joiden mielestä hän ei kestänyt olla Winnipegissä ovat väärässä. Ehkä jossain muussa seurassa hän olisi saanut peliaikaa, mutta ei Jetsissä, Kulikov kertoo.

Kiselevitsh pelaa nykyään KHL:n suurseuran Moskovan TsSKa:n riveissä. 30-vuotiaan venäläisen KHL-sopimus ulottuu kauteen 2021-22 asti.