TPS tiedotti maanantaina vahvistaneensa rivejään ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonilla.

25-vuotias Ivarsson pelasi viime kaudella SHL:ssä Färjestadin joukkueessa. 188-senttinen puolustaja teki SHL:ssä 43 ottelussa pisteet 0+7.

TPS:n tiedote:

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

25-vuotias Ivarsson siirtyy TPS:ään Ruotsin SHL:n Färjestadista, jossa hän on pelannut viimeiset kaksi ja puoli kautta. Kaikkiaan Ivarsson on pelannut urallaan 174 ottelua Ruotsin pääsarjassa.

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio ei peittele tyytyväisyyttään Ivarssonin kiinnittämisestä turkulaisjoukkueen takalinjoille. 188-senttiselle ja 88-kiloiselle ruotsalaiselle on kaavailtu isännän roolia TPS-puolustukseen.

– Ivarsson on erittäin hyvin luisteleva, isokokoinen ja fyysiseen peliin kykenevä puolustaja. Uskomme hänen ottavan seuraavan askeleen urallaan Turussa ja sitä kautta ison roolin meidän pakistossa, linjaa Kallio.

Vasemmalta ampuva ruotsalainen on tulevaisuutensa suhteen samoilla linjoilla Kallion näkemysten kanssa.

– Edessä odottaa hieno haaste ja mahdollisuus, niin TPS:n joukkueelle kuin henkilökohtaisesta näkökulmastakin. Haluan ottaa ison roolin TPS:n takalinjoilla ja odotan kauden alkua todella innostuneissa tunnelmissa, naulaa maanantaina Turkuun saapuva Ivarsson.