Hyväntekeväisyysjärjestö Icehearts ry:n tilat ovat joutuneet Ulvilassa törkeän murron kohteeksi. Varkaat veivät mukanaan useita liigajoukkueiden ja nuorten maajoukkueen pelipaitoja.

Yhdistyksen tiimimentori Jani Söderling huomasi murron sunnuntai-aamuna vieraillessaan Friitala-talossa sijaitsevissa tiloissa.

– Ainakin HPK:n, SaiPan, Ilveksen, KalPan ja Ässien sekä junnumaajoukkueen paidat vietiin. Lisäksi varkaiden matkaan lähti Iceheartsin omalla logolla varustettu pelipaita. Sen saisivat varkaat pitää, kunhan palauttaisivat lapsille tärkeät paidat, Söderling harmitteli Satakunnan Kansalle.

Söderlingin mukaan varkaat jättivät vain Lukon ja TPS:n paidat jälkeensä. Pelipaidat olivat Game Worneja, joista saatetaan maksaa huutokaupoissa tuhansia euroja.

– Sellainenkin ajatus tässä on ollut, että jos yhdistys tarvitsisi joskus rahaa lasten toimintaan, paidat olisi voitu huutokaupata, Söderling lisäsi.

Ässät nosti uutisen murrosta esille Twitter-tilillään. Seura tarjoaa löytöpalkkiota varastettujen paitojen palauttamisesta.

Porin Ässät

@PorinAssat
⚠️Lupaamme palkkion vihjeestä, joka johtaa asian selviämiseen⚠️

Mikäli pelipaidat eivät kuitenkaan palaudu, niin eiköhän hoideta homma takaisin raiteilleen @Pallokerho, @Liiga_SaiPa, @ilveshockey, @KalPa_Hockey ja @leijonat?

👉satakunnankansa.fi/a/156a2b54-9d7…

#Liiga @iceheartsry