Mielenkiintoinen kaappaus! Takavuosien NHL:n ykköskierroksen varaus saapuu Liigaan – ”Tällainen palanen on puuttunut”

© Kuva: Getty Images

Vaasan Sport vahvistaa takalinjojaan kanadalaispuolustaja Stuart Percylla.

27-vuotiaan Percyn tuore sopimus kattaa vaasalaisryhmän nettisivulla julkaistun tiedotteen mukaan tulevan kauden. Kontrahti sisältää alkuun kahden kuukauden koeajan.

Monipuolinen pakki oli aikanaan todellinen huippulupaus, sillä Toronto Maple Leafs nappasi hänet kesän 2011 NHL-varaustilaisuuden ykköskierroksella.

Ura on kuitenkin sujunut pääasiassa AHL:n puolella. Viime kaudella hän pelasi käsivamman vuoksi vain viisi ottelua. Percy on pelannut kaikkiaan 341 AHL-ottelua tehoin 21+109=130. NHL:n puolella 12 pelin saldo on 0+3=3.

– Suomi on ollut aina kiinnostava jääkiekkomaa. Joukkuekavereitani on pelannut Liigassa ja tiedän, että Liiga on erittäin kilpailullinen sarja. Vaasa kiinnosti heti ja olinkin kuullut jo etukäteen hyvää sekä kaupungista että energisistä faneista, Percy taustoittaa diiliään.

Sportin päävalmentaja Risto Dufva on tuoreeseen hankintaan erittäin tyytyväinen.

– Ollaan jo kuukausia kasattu joukkuetta ja haluttiin katsella rauhassa, mitä markkinoilla on. Tällainen palanen on puuttunut. Itselläni on vahva usko, että tämä on oikeanlainen mies meidän sapluunaan, Dufva vakuuttaa.


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.