Jesse Puljujärven NHL-paluu on ensi kaudeksi mahdollinen, mutta ei vielä tässä vaiheessa todennäköinen. Edmonton Oilers ei ole saanut suomalaislupaustaan kaupatuksi, vaikka aikaa on ollut jo runsaasti.

Euroopastakin löytyy Puljujärvelle ottajia jonoksi asti. Sveitsiläisseurat Bern ja Langnau metsästävät kuumeisesti uusia ulkomaalaisvahvistuksia ensi kaudelle, kertoo sveitsiläinen verkkomedia Watson. Kummallakin joukkueella on vielä tilaa ulkomaalaiskiintiössään, ja median mukaan seurojen verkot ovat vesillä Suomen suunnalla. Puljujärvi olisi oiva vahvistus kummalle tahansa.

– Suomi on todella mielenkiintoinen markkina. Siellä on useita suomalaispelaajia, jotka eivät enää mahdu tai halua KHL:ään ja etsivät uusia työpaikkoja, joissa voisi ansaita hieman enemmän kuin heidän kotimaisessa liigassaan, artikkelissa kirjoitetaan.

Toiseksi esimerkiksi nostetaan Julius Nättinen. Lähteet kertovat, että 29-vuotias hyökkääjä saattaisi vahvistaa Langnauta ensi kaudella. Päättyneellä sesongilla Nättinen pelasi KHL:ää Vityaz Podolskissa ja nakutti 50 ottelussa tehot 9+12=21.