Pahasti alakanttiin tällä NHL-kaudella suoritunut New Jersey Devils on palkkaamassa uudeksi päävalmentajakseen pitkän uran NHL-luotsina tehneen Lindy Ruffin, kertovat useat lähteet The Athleticin ja NHL Networkin johdolla.

Ruff on toiminut New York Rangersin apulaisvalmentajana vuodesta 2017 alkaen. Parhaiten 60-vuotias konkariluotsi muistetaan Buffalo Sabresin ja Dallas Starsin päävalmentajan palleilta, joilla tämä on valmentanut lähes 1500 NHL-ottelussa.

Joukkueen väliaikaisena päävalmentajana joulukuusta saakka toimineen Alain Nasreddinen uskotaan jatkavan Ruffin valmennustiimissä samalla, kun väliaikaisesta GM Tom Fitzgeraldista olisi tulossa Devilsin vakituinen GM.

Devils ei ole vielä vahvistanut lähteiden väitteitä. Seura oli aiemmin haastatellut päävalmentajan pestiin tiettävästi ainakin kolmikkoa Gerard Gallant, Peter Laviolette ja John Stevens.

Kevin Weekes

@KevinWeekes
**Breaking News**
As per what I’m told ; @NJDevils to name Lindy Ruff as their new Head Coach. Also expected to remove the interim tag from GM Tom Fitzgerald.
@NHL @NHLNetwork