NHL-seura Boston Bruinsin kotikaupunki tunnetaan yhtenä Yhdysvaltain urheiluhulluimmista pitäjistä, jonka lippulaiva New England Patriots on dominoinut amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjaa jo kahden vuosikymmenen ajan.

New Englandin menestyksen tärkein palanen, pelinrakentaja Tom Brady siirtyy ensi kaudeksi Tampa Bay Buccaneersiin.

Kimmo Timosen ja Antti Mäkisen luotsaamassa Kimanttia-podcastissa vieraillut Boston Bruinsin tähtimaalivahti Tuukka Rask otti kaupungin suurimman urheilutähden siirron vastaan jopa pienellä ilolla.

– Ei se (siirto) hetkauta mua yhtään. Oon itse asiassa ihan tyytyväinenkin, ei jotenkin jaksanut enää edes kuunnella sitä Brady-hehkutusta, Rask aloittaa.

– Tässä on itse asiassa vielä sellainenkin, josta meidän joukkueella jäi hampaankoloon: viime vuoden finaaleissa seura yritti saada aina paikalle jonkun hypettäjän – paikallisen julkimon. Ne (seura) otti yhteyttä Bradyyn ennen game seveniä ja kysyi, voitko tulla tekee tän, johon Brady vastasi, että ilman muuta.

– Seura soitti sille pelipäivän aamuna lisäinfoista, johon Brady ilmoitti, että hänellä onkin joku photoshootti ja ettei hän nyt pääsekään. Ei se käynyt kertaakaan edes morjestamassa meitä. Meidän joukkueelle jäi vähän sellainen kuva, että tää on joku pikku diivailija tää äijä, Rask muistelee.

Voit kuunnella Raskin värikkään Kimanttia-vierailun kokonaisuudessaan täältä.