NHL-tähti paljastaa, miksi hänen joukkueensa vastusti NHL:n pudotuspelijärjestelmää: ”Ei ole reilua”

© Kuva: Getty Images

NHL:n pelaajajärjestö NHLPA hyväksyi liigan ehdottaman 24 joukkueen pudotuspelimallin äänin 29-2. Ainoastaan Tampa Bay Lightningin ja Carolina Hurricanesin edustajat vastustivat pudotuspelikarsinnan sisältävää mallia.

Alex Killorn toimi Tampa Bay Lightningin edustajana äänestyksessä. Hän paljasti The Athleticin haastattelussa, miksi päätyi vastustamaan ehdotusta.

– Esittelin formaatin joukkueelleni, ja heidän mielestään ei ole reilua, että joukkueet, jotka eivät todennäköisesti olisi päässeet pudotuspeleihin, saavat mahdollisuuden päästä pudotuspeleihin paras viidestä -sarjassa, Killorn kertoo.

– Joukkueeni mielestä oli myös epäreilua, että automaattisesti ensimmäiselle kierrokselle pääsevät eivät ole yhtä valmiina pudotuspelisarjaa varten kuin ne joukkueet, jotka ovat jo pelanneet yhden sarjan päästäkseen pudotuspeleihin.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️