Rauman Lukko tiedotti maanantaina allekirjoittaneensa kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Julius Mattilan kanssa.

Mattila pelasi viime kaudella Yhdysvaltojen ylisopistosarjassa Boston Collegen joukkueessa. 22-vuotias kiekkolupaus teki NCAA:ssa viime kaudella 34 ottelussa huikeat pisteet 10+32=42.

– Julius Mattila tulee meille erittäin maineikkaasta Bostonin yliopistosta. Siellä oli kärkisentteri ja paransi joka vuosi pelaamistaan. Nyt viimeiseen kauteen heitti kivenkovassa yliopistoliigassa yli 40 pistettä. Se on todella kova saavutus. En voi muuta sanoa kuin, että olen todella tyytyväinen tällaisen pelaajan saapumisesta meille ensi kaudeksi, Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt kertoo tiedotteessa.

– Kuten sanottua niin yliopistosarjat ovat tosi kovia sarjoja. Varsinkin nämä kovimmat liigat ja siellä vielä yksi kärkiyliopistoista missä hän oli. Julius pelasi siellä vielä kärkiroolissa. Mä uskon vahvasti, että tästä saamme todella hyvän sentterin meille. Lähtökohtaisesti toivon, että hän meillä kaksi vuotta pelaisi, mutta Mattila on sellainen pelaaja jota NHL-organisaatiot tulevat ensi kaudella tarkkailemaan, Sahlstedt jatkoi.