Kimanttia: Ossi Väänänen paljasti todella nolon tarinan: yllätti suihkussa NHL:n supertähden – ”You’re a f*cked up kid”

© Kuva: Getty Images

Antti Mäkinen ja Kimmo Timonen saivat viimeisimmässä Kimanttia-podcastissa vieraakseen Ossi Väänäsen, joka kertoi NHL-uraltaan todella nolon tarinan.

Suomalaispuolustaja edusti kaudella 2000-2001 Phoenix Coyotesia, jossa pelasi myös sarjan supertähtiin lukeutunut Jeremy Roenick.

Väänänen kertoi, että hän oli yhden harjoitusottelun jälkeen Roenickin kanssa samaan aikaan suihkussa, jossa homma karkasi hieman käsistä, kun suomalainen laittoi yllättävän show’n pystyyn.

– Päädyin Roenickin kanssa kahdestaan suihkuun. Se oli mulle vielä silloin vähän mystinen hahmo ja NHL:n supertähti. Mua kaduttaa, kun mä kerron tän. Mutta katsoin vasemmalle Roenickia, sitten se katsoi mua, enkä tiedä, mistä mulle tuli edes mieleen, mutta kysyin: ”You wanna see the bomb?” (Haluatko nähdä pommin?).

– Sitten se katsoi mua vähän ihmeissään ja nyökkäsi. Sitten vedin ässän hihasta ja näytin sille ”pippelitemppupommin”, jossa pidät vähän kiinni tuosta (peniksen) edestä, pisutat ja sitten se paisuu ja vähän niin kuin räjähtää (kun päästät otteesta irti).

– Mä en tiedä, miksi mä tein sen. Enkä ole ylpeä tästä. Mutta kumminkin mä sen tein. Roenick oli seurannut tarkkaan koko tilanteen ja seuraavaksi hän katsoi mua, pyöritti päätään ja sanoi: ”You’re a fucked up kid”. (Sä olet jätkä sekaisin), Timonen kertoi podcastissa Mäkisen ja Timosen nauraessa koko ajan taustalla.