Ex-NHL-tähti kävi motivoivan keskustelun Valko-Venäjän presidentin kanssa: haluaa tehdä yllätyspaluun kaukaloihin!

© Kuva: Getty Images

NHL-uransa vuonna 2016 lopettanut valkovenäläishyökkääjä Mikhail Grabovski harkitsee tekevänsä paluun kaukaloihin.

Nykyään Dinamo Minskin apuvalmentajana toimiva Grabovski joutui päättämään uransa pahan aivotärähdyksen takia.

Grabovskin ajatus yllättävään paluuseen tuli Valko-Venäjän presidentin Aleksandr Lukashenkon kanssa käydyn keskustelun päätteeksi.

– Se iski minuun, kun jopa presidenttimme haluaa voittaa amatöörien jääkiekkoturnauksissa. Hän pitää huolen, että jätkät ovat aina pelikunnossa. On selvää, että hän haluaa voittaa, Grabovski hehkutti AllHockey.ru -sivuston mukaan.

– Olen innoissani siitä, että hän sanoi minun pääsevän pelikuntoon. Hän kertoi, että hän haluasi minun valmistautuvan pelaamaan joukkueellemme tulevaisuudessa. Hän uskoo, että minulla olisi vielä kykyjä tulla takaisin. Kyllä, tarkoitan pelaamaan ammatikseen jääkiekkoa. Kun hän sanoi tämän, niin sain aivan uusia tunteita pintaan. Miksi en sitten yrittäisi tehdä paluuta, ex-kiekkotähti jatkoi.