Jokereiden takavuosien superketjun sentteri vapaille markkinoille – ura ei jatku Saksassa

© Kuva: Juha Tamminen

Antti Kerälä joutuu etsimään itselleen ensi kaudeksi uuden työpaikan. Suomalaissentteri pelasi päättyneen kauden Saksan divarissa, ja joukkue ESV Kaufbeuren on ilmoittanut, ettei sopimusta jatketa enää ensi kaudeksi.

Kerälä oli Saksan divarissa suorastaan liekeissä. Hän nakutti 50 runkosarjaottelussa vahvat tehot 15+36=51. Kahdessa pudotuspeliottelussa hän ehti saalistaa yhden syöttöpisteen, ennen kuin kausi päättyi.

Kerälä on pelannut Liigaa useassa seurassa. 33-vuotias sentteri on nähty HPK:ssa, Jokereissa, KalPassa sekä Ässissä.

Erityisesti Kerälä muistetaan Jokerit-paidasta kaudelta 2010-11. Hän muodosti tuolloin yhden Liigan parhaista ketjuista yhdessä Janne Lahden ja Teemu Pulkkisen kanssa. Kerälä nakutti tuolloin Liigan piste-ennätyksensä, 17+24=41.

LUE MYÖS: IS: Jukka Jalonen paljasti: tämä liigapelaaja pärjäisi NHL:ssä – kyseessä ei ole Jesse Puljujärvi