© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Lokomotiv – Jokerit: Sarja katkolla

KHL
Lokomotiv – Jokerit
Lauantai 07.03. klo 16:00

Lokomotiv Jaroslavl ja Jokerit pelaavat lauantaina jo neljännen pudotuspeliottelunsa. Tähän astiset kolme peliä ovat olleet Jokerien täyttä hallintaa ja niinpä ottelusarja on jo nyt katkolla. Kolme ottelua ja maaliero 14-1 kertovat kaiken oleellisen joukkueiden välisestä hegemoniasta tällä hetkellä.

Kolmannessa ottelussa Jokerit ei ollut aivan yhtä vakuuttava kuin kahdessa ensimmäisessä koitoksessa, mutta jyräsi silti vastustamattomasti 0-3 voittoon. Janis Kalnins joutui torjumaan ottelussa 35 kertaa, mutta ei silti ollut kovin suurissa vaikeuksissa isäntien kanssa. Joukkue puolusti määrätietoisesti ja johti ottelua avausminuutista lähtien. Jokerit pelaavat tällä hetkellä todella laadukkaasti Lauri Marjamäen pelikirjan mukaan.

Lokomotivin pääkäskijä Mike Pelino ei ole löytänyt keinoja Jokerien pysäyttämiseksi. Maalihanat ovat pysyneet tukossa ja varsinkin erikoistilanteissa jaroslavlilaiset ovat olleet täysin avuttomia Jokerien kanssa. Neljännessä ottelussa on pieni oljenkorsi, että ottelusarjan ratkaisemisessa Jokereille tulisi edes pieni henkinen lukko. Tähän asti sitä ei ole ollut näkyvissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Viimeksi veto vähämaalisuudesta osui, enkä näe syytä vaihtaa tätä. Pelistä tulee jälleen tiukkaa ja isännät yrittävät ainakin alussa painaa päälle parhaansa mukaan. En silti usko suuriin maalijuhliin, sillä Jokerien puolustus on toiminut lähes sataprosenttisesti. Vetosuositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,13.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.