© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Lokomotiv – Jokerit: Ryhtiliikkeen aika

KHL
Lokomotiv – Jokerit
Keskiviikko 11.03. klo 18:00

Jokerien taival KHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella alkoi todella hienosti – kolmessa ottelussa vastustaja Lokomotiv Jaroslavl oli laitettu seinää vasten ja neljännessä ottelussa odotettiin viimeistä niittiä jatkopaikkaa varten. Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa vastustaja on kairannut jo kaksi voittoa ja ottelusarjan kuudes matsi pelataan vieraissa. Homma on menossa hankalaksi.

Maanantainen ottelu alkoi Jokerien kannalta hyvin, mutta ottelun edetessä Lauri Marjamäen joukkue sortui kurittomuuteen – avainmiehet ottivat aivan turhia jäähyjä. Lisäksi Janis Kalninsilla ei ollut maalissa paras päivänsä. Marjamäellä onkin nyt käsissään pienoinen maalivahtidilemma – jatkaako Kalnins maalissa heikommista otteista huolimatta vai saako hyvin vaihtelevan kauden pelannut Antti Niemi mahdollisuutensa?

Lokomotiv on käyttänyt hyväkseen Jokereiden herpaantumisen optimaalisella tavalla. Mike Pelinon suojatit ovat ottaneet kaikki keinot käyttöön ja Jokerien riveistä onkin kuulunut nurinaa jäähyjen kalastelusta. Ranskalaishyökkääjä Stephane Da Costa on ollut jaroslavilaisten tehokkain pelaaja viimeisessä kahdessa ottelussa. Vaikka tilanne näyttää nyt paljon hankalammalta kuin pari peliä sitten, on syytä muistaa, että Jokereilla on edelleen sarjassa kotietu.

Lyö vetoa ottelusta:

Keskiviikon suurin kysymys on, saako Jokerit tehtyä ryhtiliikkeen, vai jatkuuko tuskailu vieraspelissä. Vetomarkkinoilla ottelua pidetään tasabuukkina, mutta itse pidän Jokereita pikkusuosikkina. Jos virheistä on opittu, eikä maalivahtipeli epäonnistu jälleen, sarja on katkaistavissa jo keskiviikkona. Vetosuositus on Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.