Nashville Predatorsin farmiseura Milwaukee Admiralsissa koko kuluvan kauden pelannut hyökkääjä Eeli Tolvanen iski kaksi maalia, kun joukkue kaatoi maanantain vastaisena yönä pelatussa AHL-vierasottelussa San Antonio Rampagen maalein 3-0.

20-vuotiaan suomalaislaiturin kamppailun avausosumaa saatiin odottaa kolmannen erän lopulle, kunnes verkko heilui ajassa 54.07 Ben Harpurin ja Tanner Jeannot’n esityöstä.

Tolvasen illan toinen osuma syntyi kamppailun viimeisellä minuutilla tyhjään maaliin, kun Rampage haki kavennusta kuudella pelaajalla ottamalla maalia vartioineen Ville Husson vaihtoon.

Tolvanen on summannut kuluvalla kaudella Admirals-paidassa 62 ottelussa tehot 20+15=35 ja sivuaa saldollaan AHL-ennätystään viime sesongilta. Maaliennätys (entinen rekordi 15) on jo mennyt uusiksi.

Nihkeän alkukauden jälkeen laituri vaikuttaisi pikkuhiljaa löytäneen tehonsa, sillä viimeiset kymmenen peliä ovat sujuneet pinna per peli-tahdilla (6+4=10).