Ässät avasi pelottavasti loukkaantuneen Otto Kivenmäen tilannetta – nuorukainen pysyy edelleen sairaalassa

© Kuva: Juha Tamminen

Ässät on julkaissut tiedotteen, jossa se avaa lauantain Lukko-ottelussa vakavasti loukkaantuneen Otto Kivenmäen tilannetta.

Porilaisseuran mukaan Kivenmäki on tällä hetkellä sairaalassa tarkkailussa ja tutkimuksissa. Laituri on tajuissaan ja hänen tilanteensa on vakaa.

– Häntä seurataan sairaalassa vielä yön yli. Oton toipumista ja ennustetta voidaan kommentoida aikaisintaan 2-3 viikon kuluttua, Ässien lääkäriryhmän jäsen, Ässien ottelulääkäri ja Kivenmäkeä hoitava lääkäri Hilkka Ryhänen kommentoi tiedotteessa.

Ässät kertoo toivovansa Kivenmäelle ja hänen perheelleen toipumisrauhaa ja toistaiseksi he eivät vastaa kyselyihin ja haastattelupyyntöihin.

19-vuotias Kivenmäki loukkaantui lauantain kamppailussa Lukon David Nemecekin ruman niitin seuraksena. Nuorukaisen kypärä irtosi tilanteessa päästä ja hän löi takaraivonsa jäähän.

Nemecek sai tilanteesta pelirangaistuksen ja luvassa lienee myös tuntuva pelikielto Liigan kurinpitodelegaatiolta.

LUE MYÖS: Järkyttävä tilanne! Ässät-nuorukaiselta irtosi hurjan niitin seurauksena kypärä päästä – katso video

LUE MYÖS: Liigassa jyrätyn Otto Kivenmäen äidiltä lohduton päivitys sairaalasta: ”Kausi ja pahimmillaan koko ura jääkiekkoilijana jäi tähän – alkavat yo-kirjoitukset unohdettu”