NHL-toimittajalta huima väite Miro Heiskasesta – Sebastian Aho vahvistaa: ”Sataprosenttisesti”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on tehnyt viime vuosina häikäisevän nousun NHL:n kovimpaan eliittiin.

The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiro väittää tuoreessa artikkelissaan, että Heiskanen voisi hyvinkin olla pian kaikkien aikojen suomalaispuolustaja NHL:ssä.

– Olen sanonut jo aikaisemminkin, että Heiskanen voisi olla kaikkien aikojen paras puolustaja, joka on tullut Suomesta. Pitääkö tämä paikkansa Sebastian, Shapiro heitti välittömästi pallon Carolina Hurricanesin suomalaistähdelle Sebastian Aholle.

NHL:ssä hurjassa vireessä viilettävä Aho on toimittajan kanssa vahvasti samoilla linjoilla.

– Se on sataprosenttisesti varmaa. Hän on vielä nuori, joten hänellä on vielä paljon aikaa tehdä vakuuttavia asioita. Mutta sataprosenttisesti – hänellä on kaikki avut pystyä siihen ja olla paras, Aho lataa.

– Hän on eliittiä. Hän ei ole vain pelkästään parhaita suomalaisia, vaan hän on myös parhaita puolustajia koko sarjassa. Hän tulee olemaan niin hyvä pelaaja jo vuosia. Uskomaton pelaaja. Hän osaa luistella, laukoa sekä sijoittua hyvin jäällä, Hurricanes-tähti jatkoi.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.