Vancouver Canucksin päävalmentaja Travis Green raivostui nuoren tähtihyökkääjä Elias Petterssonin telomisesta 0-4-tappioon päättyneessä Boston Bruins-ottelussa

Bruins-puolustaja Matt Grzelcyk taklasi Petterssonia avauserässä todella myöhään vielä sen jälkeen, kun tämä oli jo luopunut kiekosta. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta, eikä 21-vuotias Pettersson onnekseen loukkaantunut, mutta se ei luotsia paljon lohduttanut.

– Olen niin turhautunut siitä. Kaveri on yksi parhaita nuoria pelaajia koko sarjassa ja häntä taklataan täysin puolustuskyvyttömässä tilanteessa, hän oli luopunut kiekosta jo pari sekuntia aiemmin. Olen katsonut sen useamman kerran videolta, Green vaahtosi The Provincen mukaan ja jatkoi:

– Hän ei mitenkään voinut odottaa tulevansa enää taklatuksi tuolla tavalla. Juuri tuollaisia taklauksia liiga yrittää saada pois ja on todella turhauttavaa minulle valmentajana nähdä kaikkea sitä vääryyttä mitä hän kokee ja mistä ei anneta rangaistuksia. Tiedän ettei hän ole se kaikkein isokokoisin kaveri, mutta se ei tarkoita että siitä voi ottaa hyödyn. Tuosta tilanteesta olisi pitänyt ehdottomasti antaa rangaistus.

Green latasi vastaavanlaisia kommentteja jo Petterssonin tulokaskaudella lokakuussa 2018, kun ruotsalaistaituri sai aivotärähdyksen Florida Panthers-pakki Mike Mathesonin jyräyksen seurauksena.

Pettersson on joukkueensa ykköspistemies summattuaan 54 otteluun muhkeat 55 (23+32) tehopinnaa.