Mitä epäonnea! Kasperi Kapasen teloma pelikaveri pitkälle sairaslomalle

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin epäonni loukkaantumisrintamalla sai jatkoa aiemmin viikolla Kasperi Kapasen törmäiltyä pelitilanteessa Andreas Johnsson kanssa.

Ruotsalaishyökkääjä sai tilanteessa polvivamman, minkä seurauksena taukoa peleistä tulee arviolta jopa seuraavat kahdeksan viikkoa.

Tästä kaudesta 3,4 miljoonaa dollaria tienaava Johnsson on pelannut kuluvalla sesongilla 43 peliä tehoin 8+13=21. Mies oli ennen loukkaantumistaan yksi Kapasen ohella siirtohuhuissa tiheimmin pyörineistä Leafs-pelureista.

Johnssonin heivaaminen pitkäaikaisloukkaantuneiden LTIR-listalle avaa Leafsille mahdollisuuden miehen palkan verran tilaa palkkakattoon mahdollisia lisävahvistuksia ajatellen. GM Kyle Dubasin on jo aiemmin uskottu etsivän vahvistuksia varsinkin kehnoon puolustukseensa, josta ovat tällä hetkellä kaiken lisäksi sivussa sekä Morgan Rielly että Cody Ceci.

Katso Johnssonin ja Kapasen törmäily alta: