Colorado Avalanche on yksi NHL:n kovivireisimmistä seuroista. Viime yönä joukkueen viiden ottelun voittoputki tuli kuitenkin tiensä päähän, kun Washington Capitals oli parempi 2-3 lukemin.

Mikko Rantanen iski Coloradon illan toisen osuman. Hän nousi ylivoimalla vapaaseen paikkaan ja tykitti ranteella kiekon etukulmasta ohi Braden Holtbyn. Kovasta laukauksesta huolimatta kiekko painui kehnon kauden pelanneen vahdin ohi turhan helposti.

– Auts. Holtsista täytyy päästä eroon, eräs fani arvioi Twitterissä.

Rantanen on pelannut tällä kaudella nyt 40 NHL-ottelua. Niissä hän on merkkauttanut tehot 19+20=39. Tällä tahdilla 30 maalin rajapyykki on menossa rikki, vaikka Rantanen oli alkukaudesta sivussa 16 ottelua nilkkavamman vuoksi.

Voit katsoa Rantasen viime yön maalin alta.

NHL

@NHL
It's all in the form for Mikko Rantanen.