Mikä emämunaus! KHL-tähden aivopieru johti pudotuspelipaikan menettämiseen – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

KHL:ssä nähtiin tänään kiekkotrilleri parhaasta päästä. Toisistaan mittaa ottivat Amur Khabarovsk ja Neftehimik Nizhnekamsk, jotka taistelivat kumpikin samaisesta itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Ottelu eteni jännittävässä 2-2 tasatilanteessa jatkoajalle. Neftehimikin Damir Sharipzyanov karkasi puolittaiseen läpiajoon, kun Amurin konkarihyökkääjä Tomas Zohorna teki pahan virhearvion.

Zohorna päästi ovelasti mailastaan irti niin, että se putosi jäähän häiritsemään laukausta. Tuomarit olivat kuitenkin tilanteessa hereillä, ja Neftehimikille tuomittiin rankkari. Matt White pääsi yrittämään ja pisti kiekon sisään varmistaen joukkueelleen pudotuspelipaikan.

Voit katsoa tapahtumasarjan alta.