Mielenkiintoisia siirtoja: Tappara vahvistuu Nuorten Leijonien suurlupauksella – toinen tulevaisuuden nimi lähtee pahan kilpakumppanin leiriin

© Kuva: Leijonat.fi

Tappara tiedotti maanantaina kotisivuillaan, että Nuorten Leijonien lupaavat hyökkääjät Kristian Tanus (kuvassa) ja Patrik Puistola vaihtavat seuroja Liigassa. Ensiksi mainittu palaa Tampereelle Mikkelistä, jälkimmäinen puolestaan lähtee Mansesta Kaakkois-Suomen suuntaan.

Tanus siirtyi lainasopimuksella Jukureihin jo vuosi sitten tammikuussa, mutta nyt hän palaa Savon sarvipäistä kirvesrintojen riveihin sopimuksella, joka kattaa loppukauden ja kaksi seuraavaa sesonkia.

Nimenomaan Tapparassa liigadebyyttinsä tehnyt alle 18-vuotiaiden maailmanmestari on tehtaillut pääsarjassa 47 pelissä tehot 6+8=14.

Lisäksi Tapparan Puistola pelaa loppukauden lainalla kaikki yllättäneessä ja tamperelaisillekin pahaksi kilpakumppaniksi muovautuneessa KooKoossa. Sopimus on loppukauden mittainen.

Jukurit liittyy Puistolaankin merkittävästi, sillä hän piipahti tuossa porukassa aiemmin talvella seitsemän pelin ajan. Maailmanmestari Pasi Puistolan poika on tehnyt Liigan 47 ottelussa tehot 3+5=8.

Pelaajien uusista joukkueista Tappara on Liigassa kakkosena 92 pinnallaan ja KooKoo sensaatiomaisesti neljäntenä 87 pisteellään.

LUE MYÖS:
Erikoinen kuvio: Liigaluotsi sai monoa – sopimus purettiin vasta myöhemmin


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.